Interaktive produktguides giver øget omsætning og kendskabsgrad

En interaktiv produktguide hjælper Philips' kunder med, at hjælpe sig selv og træffe det rigtge valg i 360 Kvickly og Brugsen butikker.

Tablet i Brugsen Kvickly hjælper med at vælge Pærer LED

 

Hvornår tager dine kunder beslutningen?

Ofte kan salgsassistenten i butikker og varehuse ikke give dine kunder tilstrækkelig rådgivning. Der ikke er tid og salgsassistenten ved simpelthen ikke nok om alle produkter.

Med en interaktiv produktguide aktiverer du potentielle kunder som aldrig før. Du rammer i beslutningsøjeblikket og guider kunden frem til et produkt der matcher behovet.

Lad kunden fortsætte hjemme med familie og venner eller via en hvilken som helst hjemmeside. PadForm apps virker ‘ud-af-boksen’ på alle platforme både trykfølsomme og traditionelle PC’er.

Det er din personlige salgsassistent i butikken, som ved ALT om dit produkt. Så drop de gamle papir- og karton versionerede salgsmaterialer og monter en tablet på hylden sammen med dine varer.

Introduktion tablet Philips produktguide. Aktiver og motiver kunden

 

Introduktion og aktivering af kunden - helt enkelt

Indbydende grafik, intuitiv brugerflade og enkelt budskab, er med til at aktivere kunden. Det nye interaktive medie tiltrækker faktisk kunderne helt af sig selv. Det er tovejs kommunikation, og man rammer kunden midt i beslutningsprocessen og det er en stor gevinst - det skaber 'call-to-action'.

Tablet produktguide lad kunden definere behovet med simpel logik

 

Guide med udgangspunkt
i laveste fællesnævner

Målgruppen er bred i detailhandlen, derfor skal man ikke erstatte logik med f.eks. smarte illustrationer. Brug i stedet fotos af de rigtige varer – ‘keep it simple’. Kunden matcher i Philips' tilfælde den brugte pære med et billede på skærmen og vælger wattage. Herefter præsenteres kunden for de mest optimale erstatninger.

Tablet philips Brugsen Kvickly vis kunden produktet på hylden

 

Læg produktet i kundens kurv

Har du mulighed for det, så gå hele vejen. I Philips' tilfælde viser vi hvor på hylden produktet sidder. Illustrationen af korrekt emballagebillede, gør det enkelt for kunden at tage den med. Kunden får en præcis og værdifuld beslutningsproces og en følelse af, at have foretaget korrekt køb.

Kombinér evt. afslutningsvis med survey, konkurrence og mulighed for at tippe en ven.

Kvickly Brugsen produkt guide tablet virker på alle systemer og platforme

Her starter du din egen produktguide

Comprendo afdækker, designer, udvikler og eksekverer. Vi indtræder i den del af faserne, som du har behov for og rådgiver jer naturligvis fra start, til guiden er rullet ud i butikkerne.

Vi tilbyder også det nødvendige udstyr til sikring af dine tablets. Vores team opsætter og tilslutter løsningen i de enkelte butikker såfermt du ikke selv har muligheden.
Brug også løsningen på messestanden, receptionen mv. Indholdet i guiden vedligeholdes via central online admin og træder i kraft øjeblikkeligt.

Kontakt os og få en snak om den samlede pakke.

Kvivkly Brugsen. Henrik Handschuh udtaler sig positivt om PadForm produkt Guide
 

Det siger Philips om PadForm Guide

”At vejlede forbrugeren i sandhedens øjeblik, hvor de står foran hylden i supermarkedet og skal vælge den rigtige pære – er en kæmpe udfordring. Der er ikke meget plads på produktets emballage og traditionelt POS-materiale giver kun mulighed for få, korte budskaber.

Løsningen blev et interaktivt værktøj i form af en tablet, som er placeret ved hylden og hvor forbrugeren kan vælge den pære, som skal erstattes og straks får præsenteret den bedste løsning.

Comprendo var firmaet, som kunne varetage denne opgave med at gøre komplicerede tekniske begreber og viden forståelig i et nemt og overskuelighed format. Med udgangspunkt i forbrugeren har Comprendo bygget et intuitivt værktøj, som tilbyder forbrugeren den nødvendige vejledning, men hvor deres forståelse for branding og design også træder frem”

   Henrik Handschuh
   Sales director / Nordic channel director, food. Philips